[/font][/size]
I tried to send you message private, but it looks like it didn't work if I don't have premium account
There are 3 ways:
-buy a premium account
-in THEORY you can make couple topics, add some photos, get some respect/contribution and buy for tokens. But for me it's still not possible, even if I added some photos, so this is lie
-you can check profile who added photo, check his posts and copy links from preview. You wouldn't get all photos from post, but it would be 3-4
If it was helpful, I will be greatful if you'd like my comment If you need any help - contact me.
Próbowałem wysłać Ci wiadomość na privie, ale wygląda na to, że dopóki nie mam premium konta, to to nie wypali
Są 3 sposoby:
-kupić konto premium
-w TEORII możesz założyć kilka tematów, dodać do nich zdjęcia, zdobyć lajki (respect/contribution) i kupić za 10 żetonów. Ale na swoim przykładzie powiem Ci, że to raczej i tak nie działa - albo musisz zrobić tego od cholery, albo to po prostu ściema
-możesz sprawdzić profil osoby dodającej zdjęcia, których nie możesz wyświetlić, następnie patrzysz dodane przez tą osobę posty i na przeglądzie będziesz miał linki, które ta osoba wrzuca i możesz pobrać zdjęcie. Nie dostaniesz wszystkich zdjęć, ale ze 3-4 zdjęcia zazwyczaj na poglądzie się mieszczą
Jeżeli post był pomocny, to proszę o łapkę w górę
Jak będziesz miał problemy, to daj mi znać.
[/quote]
I don't see any preview of the posts, posted by the user. Only name of the threads, where he posted them